Wie?

Ik ben Arnoud Bartelink, het gezicht achter ‘Arnoud Bartelink Coaching, Counseling & Consultancy’.

  

Het is mijn passie om mensen te laten groeien en een positief resultaat te bereiken. Dit doe ik het liefst door middel van sport en dan voornamelijk voetbal. Ik ben gedreven, maatschappelijk betrokken, integer en innovatief. Ik kan goed luisteren en heb een coachende stijl van werken. En mijn doel is om jou te helpen.

 

Werkwijze

Mijn uitgangspunt is dat we samen gaan voor resultaat! En om maar in sporttermen te blijven: we moeten aanvallen en scoren! Dit doen we met een breed omvattende benadering. Met behulp van meerdere relevante specialisten halen we eruit wat erin zit! Voor elke cliënt wordt een Talent Ontwikkelings Programma* en een Individueel Sport Coachingsplan* geschreven met een nulmeting en een streefscore.

Je wordt dusdanig gecoacht dat je na de afgesproken termijn je einddoel kunt behalen. Dit hele traject is transparant en inzichtelijk. Met deze aanpak probeer ik je door middel van sport/voetbal te enthousiasmeren en te laten groeien om zo je persoonlijke doelen te behalen.

Ga jij deze uitdaging met mij aan?

'Door samen te werken wordt de kans op een positief resultaat significant verbeterd'

Persoonlijke waarden

Mijn persoonlijke visie is het identificeren, herkennen en omschrijven van kansen, mogelijkheden en uitdagingen voor de deelnemer die zichzelf op zijn/haar eigen manier en met behoud van eigen identiteit wil ontwikkelen. Als missie heb ik mijzelf voorgenomen om voor zoveel mogelijk mensen dit te ontzorgen en beheren van deze kansen, mogelijkheden en uitdagingen om tot een maximaal resultaat te komen.

 

Dit doe ik met de volgende kernwaarden:

Gedreven, sociaal, out of the box, maatschappelijk betrokken, teamwork, warm, innovatief, integer, betrokken, toegewijd.