Projecten

Hieronder staan de projecten die de laatste tijd reeds zijn uitgevoerd:

Football Academy Borne

Sportactiviteiten organiseren op vluchtelingencentra

Sportactiviteiten organiseren in buitenland 

Wintergames 2021

Summergames: Spellencircuit najaar 

FirstChanceU 

Summer Games 2021 

Winter Games 2020 

Joint Forces

Senior traint de Junior

Projecten bij sportverenigingen en overige organisaties

Sporteraar Foundation

Sporteraar Foundation is in het leven geroepen om jongeren op een positieve manier te stimuleren waardoor ze zich kunnen ontplooien en ontwikkelen. We doen dit met een volledige focus op sport, en in het bijzonder voetbal.

 

Sporteraar Foundation heeft tot doel om door middel van sport negatieve energie om te zetten in positieve energie. Door het uitoefenen en beleven van sport in al zijn vormen, komen jongeren uit hun eventuele isolement. Ze zijn meer in beweging, voelen zich beter in hun vel en zijn minder snel emotioneel opgebrand. Ook kunnen ze door middel van sport persoonlijke doelen bereiken en persoonlijke talenten, op hun eigen manier, ontwikkelen.

 

Door projecten en trajecten is er in de laatste jaren een gezamenlijke levensvisie onder de noemer ”PLEASE!” ontstaan. Deze visie houdt in dat onze coaches mensen willen “PLEASEN”. Dit doen ze door consulten en trainingsprogramma’s aan jongeren wereldwijd aan te bieden die daardoor in hun kracht komen te staan.

Deze benadering is niet wetenschappelijk onderbouwd maar is puur pragmatisch. Als ervarings-deskundigen vinden ze dat jongeren zich niet moet laten beïnvloeden door wetenschappelijke studies en mogelijke oplossingen maar dat de jongeren zelf kunnen bepalen en voelen waar ze zich prettig bij voelen. ‘Ga uit van jezelf en sta in je kracht!’ Dat is de visie!

 

PLEASE! wil jongeren helpen om vooruit te komen en om zich te ontwikkelen. Tevens zorgt de Foundation ervoor dat door het oprichten van nevenprojecten, de positieve energie van PLEASE! ook weer wordt overgebracht op derden. Maar PLEASE! staat ook voor het luisteren naar jezelf. Wat ben je en wat wil je doen? En welke zaken spelen een rol wanneer het minder gaat of wat moet je doen om een verandering tot stand te brengen?

 

Voorbeeld casus

Volgt